Tapijttegels

Tapijttegels nodig voor uw organisatie? Bij RBI Groep bent u aan het juiste adres. Onze professionals leggen uw vloer vakkundig op kantoor of in uw woning. Maar, wat zijn deze tegels precies? De naam zegt het eigenlijk al: tegels van tapijt. Dergelijke tegels kennen ontzettend veel voordelen. Zo heeft u bij het laten leggen van tapijttegels weinig last van snijverlies. Daarnaast is het mogelijk om de tegels decoratief te leggen: dit kan in door u gekozen figuren en patronen. Natuurlijk zijn er nog meer voordelen, denk bijvoorbeeld aan de geluiddempende werking.

Tapijttegels voor ieder project laten leggen door RBI Groep

Wanneer u op zoek bent naar tapijttegels van kwaliteit, is RBI Groep de aangewezen partij voor u. Wij werken enkel samen met topmerken. Daarnaast zijn alle materialen getest en gecontroleerd door onze experts. Hierdoor weten wij zeker dat de tapijttegels voor elk project van goede kwaliteit zijn.

Veel kantoren maken de keuze om tapijttegels te kopen. Dat is niet zomaar. Het is immers zo dat tapijttegels een professionele indruk wekken. Bij RBI Groep zijn we ons hier bewust van. Als uw organisatie ervoor kiest om deze tegels aan te schaffen, heeft u bij ons de mogelijkheid om deze in de kleur(en) van uw huisstijl aan te schaffen.

Tapijttegels kopen? Maak snel en eenvoudig contact met RBI Groep

Heeft u interesse gekregen in de tapijttegels van RBI Groep? Kom langs bij onze showroom in Berkel en Rodenrijs. Hier krijgt u een mooi overzicht van het aanbod vloeren dat wij hebben. Neem hiervoor wel even contact met ons op. Ook als u nog vragen heeft over onze product, schroom dan niet om contact op te nemen. Bellen kan naar +31 (0)85 – 060 99 99. Mailen is ook mogelijk naar info@rbi-groep.nl. Het contactformulier kunt u ook altijd invullen. Onze professionals nemen dan snel contact met u op.